Om oss

Bakom kennel namnet StayAtPlay finns familjen Pettersson, som består av Oscar & Therese och våra 4 barn, Daniel, Niklas, Elliot & Elsa Pettersson

Sedan 2007 bor vi på en liten gård 6km utanför Enköping tillsammans med de 2 yngsta barnen Elliot & Elsa, sedan de två äldsta sönerna flyttat hemifrån.

På gården föder vi upp hundar av raserna Engelsk bulldogg och Dalmatiner samt fjordhästar och Bovans höns.

Sedan den första Dalmatinern Djurgården’s Blackburn kom in i familjen 1989 har många hundar av olika raser kommit och gått.

Vi har tränat hundar i alltifrån att stå vackert på utställning, Road trail, viltspår, skydds och IPO till lydnad med varierat resultat =)

Sedan år 2000 då vi registrerade kennel namnet StayAtPlay har vi fött upp Dalmatiner under det egna prefixet, men så 2014 hände något speciellt…

En underbar liten knubbig bulldogg flicka dansade in i våra liv.

Det blev startskottet på en helt ny inriktning för kenneln.

Eftersom Therese har familj i England vars grannar födde upp och dömde (engelsk) bulldogg världen över under hennes barndom, så har det alltid funnits en plats hjärtat för dessa barnkära, sociala och tillgivna pajaser.

Vi strävar efter att ALLTID föda upp friska, sunda men framför allt rörliga och problemfria individer med ett gott temperament.

En valp från vår kennel kommer alltid att vara SKK-registrerad, vet. besiktad och dolda fel försäkrad.

Vi kommer alltid att finnas tillhands för råd och stöd för er och er nya familjemedlem.

Man får gärna komma och besöka oss, vår dörr är alltid öppen! (ring en signal innan bara så sätter vi på kaffet).